CityAkuten Vaccination

CityAkuten Vaccination

Välkommen

CityAkuten Vaccination

Individanpassat skydd för alla

CityAkuten Vaccination & Resemedicin erbjuder alla typer av vaccin, för alla situationer och för alla åldrar. Vi har lång erfarenhet och är Nordens ledande vaccinationsmottagning. Genom vårt kontaktnät med infektionskliniker och internationella institutioner har vi specialkompetens inom resemedicin och vaccination. CityAkuten Vaccination & Resemedicin erbjuder även vaccination för gravida, allergiker, spädbarn och andra med speciella behov. Någon utav våra erfarna infektionsläkare finns tillgänglig varje dag. Vi hjälper dig att följa upp och hålla reda på ditt skydd, så du undviker under- eller övervaccinering.

CityAkuten Vaccination & Resemedicin erbjuder också ett utökat reseskydd för personer eller företag som önskar ge sina anställda bästa förberedelser inför längre utlandsvistelse. Läs mer om Utvecklat reseskydd  och om Hälsoundersökningar och Intyg

OBS! Det är för närvarande brist på BCG (Tuberkulosvaccin) i Sverige. Vi återkommer med mer information så snart vi kan.

Bättre service med tidsbokning   

På Vaccination & Resemedicin i centrala Stockholm har vi öppet alla vardagar. Nu gör vi det lättare för dig att få en tid som passar dig. Vi övergår från drop-in till tidsbokning.
 
Via vårt bokningssystem bokar du enkelt en tid som passar dig och du slipper köer i väntrummet. Samtidigt som du gör bokningen fyller du i din hälsodeklaration. Det går bra att boka tid för flera personer samtidigt. 
 
 
 
Liten investering, stor vinst

Vaccination är ett förhållandevis billigt sätt att minska risken för att drabbas av allvarliga sjukdomar. Här på CityAkuten erbjuder vi:

  • Individuellt anpassad vaccination och rådgivning av personal med specialkompetens.
  • Vaccination om du har speciella behov såsom t ex: är gravid, har en allvarlig immunologisk sjukdom, vill vaccinera ditt spädbarn etc. Vi har erfarna infektionsläkare på plats, varje dag.
  • Vår erfarenhet och information om nyheterna och forskningsrön inom vaccin.
  • Uppdaterad kunskap om alla aktuella hälsorisker, utbrott av epidemier och andra sjukdomar världen över.
  • Tillgång till flertalet framtagna vacciner så fort de är godkända.
  • Ett välfyllt lager av vaccin.