CityAkuten växer - vill du vara med på vår resa i hjärtat av Stockholm?

Brinner du som vi för att hjälpa andra? Just nu är CityAkuten inne i en spännande och expansiv fas där befintliga verksamheter utvecklas och nya öppnas upp. Det innebär att det också öppnas nya möjligheter för dig som är läkare, sjuksköterska eller undersköterska att få möjligheten att arbeta i en verksamhet som samlar många olika specialiteter i hjärtat av Stockholms City.

Bara ett kvarter från Hötorget erbjuder vi i dag sjukvård, vaccination, hälsoundersökningar, sjukgymnaster, rådgivning och plastikkirurgi. Vår palett av erbjudanden och möjligheter är stor. Nu står vi också i startgroparna för att öppna Stockholms mest centrala NärAkut. Vi driver sedan tidigare NärAkut Löwenströmska på Löwenströmska sjukhus. 

Under hösten kommer vi därför att anställa drygt 30 personer till CityAkuten. Vi söker dels medarbetare som ska vara med och bygga upp och utveckla den nya NärAkuten, dels sjuksköterskor till vår rådgivningsfunktion RiksAkuten. Dessutom söker vi sjuksköterskor samt läkare som är intresserade av att arbeta i en internationell miljö på vår enhet för Vaccination och Resemedicin. Här hanterar vi allt från intyg till utlandsstationeringar till vaccinationer och hälsoundersökningar.

Vem söker vi?

För oss är det också viktigt att ha roligt på jobbet och därför värdesätter vi att du har lätt för att skapa goda relationer och att du arbetar för ett bra arbetsklimat. Vi tror också att du är strukturerad, har god framförhållning och förmåga att prioritera. Du tar ansvar och ser det som en självklarhet att hålla dig uppdaterad inom ditt fält.

Lediga tjänster

Just nu söker vi bland annat följande tjänster:

- Läkare till den blivande NärAkut
- Sjuksköterskor till flera olika verksamheter inom CityAkuten
- Undersköterskor till den blivande NärAkut
- Specialistläkare inom ortopedi och handkirurgi

Vill du vara med på vår resa? Hitta ditt framtida jobb bland våra  lediga tjänster eller skicka in ditt CV via e-post eller brev.